Algemene voorwaarden

Alle kleding maken wij met de hand.
Wij hanteren Nederlandse maten/patronen.
Bij twijfel over de maat kunnen we het op maat maken.
Wij vragen daar een meerprijs voor.
Tevens kan op maat gemaakte kleding niet retour gestuurd worden.
Uiteraard kun je ook de maattabel raadplegen.

Retourneren of ruilen van kleding kan binnen 14 dagen. Wij adviseren om de kleding in de originele verpakking te versturen om schade te voorkomen. Tevens is het raadzaam om het pakje te verzenden met track en trace code zodat je het kunt volgen.
Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Bij gebruik van Klarna betaling halen wij administratie kosten van 1 euro van het retourbedrag.(Wanneer wij bij uitzondering toch de verzendkosten vergoeden zal dat niet meer zijn dan onze verzendkosten 3,95)
Retouren moeten van tevoren en binnen 7 dagen gemeld worden. Klik hier om een retour te melden. (zonder retourmelding kunnen wij de procedure niet in werking zetten)

Wij nemen alleen kledingstukken terug die onbeschadigd, ongewassen, zonder vlekken en ongedragen zijn.
Ook nemen wij op maat gemaakte kleding niet retour.
Na ontvangst van het kledingstuk zorgen wij ervoor dat het betaalde bedrag (inclusief verzendkosten, met uitzondering van het terug sturen van een gedeelte van de bestelling en minus administratie kosten bij Klarna betaling) binnen 14 dagen terugbetaald wordt.

De stoffen die wij gebruiken kunnen, binnenstebuiten met de hand of in een waszakje op 30 graden gewassen worden, niet in de droger en strijken op lage temperatuur.
Om de kleuren te behouden adviseren wij om colourdoekjes te gebruiken. Er wordt geen wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn geheel op eigen verantwoordelijkheid

Onze kleding is handwerk en gemaakt van delicate stoffen.
Ons advies: handle with care!

Vanwege de grote vraag en de kleding en accessoires met zorg en liefde handgemaakt worden, hanteren wij een productietijd van zeven tot tien werkdagen. Binnen die productietijd kunnen één of twee weekenden vallen. Hou daar dus rekening mee. Ook kan de kleur  iets afwijken dan op de foto.
Zodra het kledingstuk klaar is krijg je een seintje en gaat het op de post.

Raadpleeg de track en trace code en de verzendvoorwaarden van de post (DHL tenzij anders vermeld) wanneer je wilt weten waar je pakketje is. Je krijgt een mailtje van DHL met de track en trace code.

Lill! is niet aansprakelijk voor het verlies, te laat ontvangen of beschadiging van de post. Wel is het mogelijk, om tegen extra betaling, het pakket te laten verzekeren. Je kunt dit vermelden bij je bestelling.

Meer info: Algemene voorwaarden

Navigatie
Close

Mijn winkelmandje

Close

Verlanglijst

Great to see you here !

Er wordt een wachtwoord naar je mailadres gestuurd.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Already got an account?

Close

Categories